palvelut
tekijät
asiakkaat
esimerkkejä
pyydä tarjous
etusivu
linkkien pallot

Luotettavia ja turvallisia oppaita potilaille

Juttutoimisto Helmi tekee Suomen Syöpäpotilaat ry:lle potilasoppaita ideasta painovalmiiksi asti. Joulukuussa 2013 ilmestyy kaksi opasta ja vuodelle 2014 on suunnitteilla kolme täsin uutta opasta.

”Oppaiden suunnitteleminen ja kirjoittaminen on palkitsevaa. Jokaiseen oppaaseen haastattelen myös kyseistä syöpää sairastavia, ja olen oppinut heiltä paljon. Ihmiset ovat ihmeellisen vahvoja”, yrittäjä Marika Javanainen kertoo.

Suomen syöpäpotilaiden toiminnanjohtaja Leena Rosenberg-Ryhänen on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Juttutoimisto Helmen kanssa.

”Yhteistyö sujuu mukavasti, työ on asiantuntevaa ja korkealaatuista ja asetetut aikarajat pitävät tarkasti”, Rosenberg-Ryhänen sanoo.

Hänen mukaansa vakavasti sairastuneille tarkoitetuissa oppaissa pitää satsata korkeatasoiseen ja ajankohtaiseen tietoon, kielen selkeyteen, hyvään taittoon ja helppolukuisuuteen. Lisäksi potilasoppaan on oltava luotettava ja tunnuttava turvalliselta.

”Juttutoimisto Helmen tekemät oppaat täyttävät kaikki hyvälle potilasoppaalle asetettavat kriteerit.”

Suomen Syöpäpotilaat ry on valtakunnallinen syöpäpotilaiden järjestö. Järjestön yhtenä tehtävänä on tuottaa ja ylläpitää korkeatasoista potilasopasvalikoimaa syöpäpotilaille. Potilasoppaat ilmestyvät sekä painettuna että sähköisesti.